Recensies

Nogmaals dank! Het was een super avond mede door de fantastische band!

Jacqueline


Wat was het waanzinnig leuk gisteren! Jullie hebben fantastisch gespeeld en het geluidsvolume was ook zeer aangenaam (geen tuitende oren!) Mede dankzij jullie was het onvergetelijk. Nogmaals onze dank

Arlene


Hallo Skytrain,

Nogmaals bedankt voor de meer dan fantastische feest/dans avond. Als je na je feest denkt: jeee dit wil ik elk jaar wel, dan was het top! Iedereen (inclusief bediening) was enthousiast, de hele avond de dansvloer vol.  Meerdere reactie’s van: Dit wil ik ook. Dus we hopen dat het jullie uitnodigingen oplevert en dat ze ons dan ook vooral niet vergeten uit te nodigen. Ha, ha.  Tot horens.

Boke en Ineke
Zwaag


Afgelopen Donderdag 17 Mei 2012 vierden wij ons huwelijksfeest in Huis Verloren. En een feest was het absoluut dankzij de fantastische band. De muziek perfect afgestemd met top nummers voor jong en oud en het special door mij aangevraagde nummer die de band perfect ten gehore heeft gebracht. In 1 woord geweldig. Tijdens het feest zelf en in de dagen erna hebben wij van onze gasten meerdere keren te horen gekregen dat de band fantastisch was, en als je gasten dat vinden heb je wat mij betreft een top feest. Skytrain, super bedankt voor een onvergetelijk huwelijksfeest.

Groetjes San en Syb


Ons bruiloftsfeest in Huis Verloren was mede dankzij Skytrain een onvergetelijke avond! We hebben erg genoten en lekker gedanst. Het was superstrak en swingend, dank jullie wel! Enne… over 12,5 jaar weer 😉

Martin en Mariska


Ninke en ik hebben een fantastische avond gehad. We hebben geswingd, gelachen en heel veel gezelligheid gehad!
Na de bruiloft kregen we heerlijke reacties van onze familie en vrienden: super feest, super band! Jongens (en meisjes): bedankt!

David en Ninke


Wij willen jullie ontzettend bedanken voor het fantastische optreden van gisterenavond. Jullie hebben de avond helemaal compleet gemaakt. Het deed ons goed dat we nog even 2 nummers mee mochten spelen met zulke fantastische muzikanten.

Nogmaals ontzettend bedankt en succes.

Liefs Mike en Danielle. (Intexstore BV)


Hallo Skytrain,

Nogmaals hartelijk dank voor het fantastische optreden op ons Kerstfeest. Ik heb erg positieve reacties mogen ontvangen van mijn collega’s.

Zijn jullie goed thuisgekomen die nacht?

Hartelijke groeten, en alvast een fijne Kerst gewenst,

Marjolein Dam

Assistant to the Office of the President
EUROJUST
The Hague