1. Jeroen Bresser schreef op 7 mei 2021 om 20:52

  Jullie hebben een leuke band.
  Leuk om even met jullie meegespeeld te hebben via jamulus.
  Groeten,
  Jeroen Bresser(bassist)

 2. Femke Soederhuizen schreef op 1 december 2019 om 15:27

  Deze band maakt overal een muzikaal feest van! Aanrader voor een (huwelijks)feest! In Spanbroek-Opmeer boeken we Skytrain in de toekomst absoluut weer! Houd ons programma dan ook in de gaten. #kermistentopmeer #freakyfriday #okevents #cafevroegoflaat.

 3. Ed en Wil van der Goes schreef op 4 juni 2019 om 08:07

  Bij deze willen we jullie nog hartelijk bedanken voor jullie geweldige bijdrage aan ons feest. Jullie waren echt top!! We hebben een heleboel positieve reacties gehad ( wat een goeie band zeg! waar heb je die band vandaan? etc). Jullie spelen en zingen niet alleen heel goed, maar jullie weten ook vooral sfeer te maken!! Heel geslaagd!

  Ed en Wil van der Goes

 4. Ruud en Mariska schreef op 19 november 2017 om 12:11

  Beste Skytrain,

  Nog hartelijk dank voor een onwijs gave avond. We hebben een fantastische bruiloft gehad met de goede muziek van jullie. We hebben de hele avond gedanst. Mensen hebben het er nog over. Echt super bedankt voor de onvergetelijke avond!

  Groetjes,
  Ruud en Mariska

 5. Kim & Franklin Timmers schreef op 12 november 2016 om 12:42

  Bedankt!! Lieve Skytrain, enorm bedankt voor jullie fijne bijdrage op onze bruiloft afgelopen jaar op zaterdag 10 september bij Boerderij Langerlust. Het was een fantastisch feest en alle voetjes gingen van de vloer. De band maakte er vanaf de openingsdans tot het einde een goed feestje van. Echt top!

  Groetjes, Mr. & Mrs. Timmers

Geef een reactie